close overlay menu
Menu

Design work

A fine selection of projects I work(ed) on

Show me

All projects

01/14

Design Design system Animation

NPO Zapp

NPO Zapp biedt kinderen tussen de 6 en 12 jaar educatieve en vermakelijke content, met video's, films, podcasts en meer. Voor Zapp heb ik de nieuwe huisstijl doorvertaald naar de site en app en was ik verantwoordelijk voor het opzetten van het design system.

Take a look
02/14

Design Photography Animation

ABN AMRO

Voor ABN AMRO was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en (door)ontwikkelen van beeldmateriaal, mockups, webpagina’s, animaties, user journeys, social media uitingen en photoshoots in het team van betalen en verzekeren.

Take a look
03/14

Design

Tech Data

Connectatwork.eu is het platform met informatie over mobiel werken, en de daarbij behorende kwesties rond privacy en beveiliging. Focus ligt op de producten en diensten van Apple, Cisco en distributeur Tech Data.

Take a look
04/14

Branding Design Photography

Broadway

Bij Broadway combineren wij de magische sfeer van de Utrechtse werfkelder met stoere luxe en de hoogste kwaliteit vlees en vis. Binnen in de werfkelders of buiten op het terras aan het water van de Oudegracht: Broadway is the place to be.

Take a look
project All your BI
05/14

Branding Design

All Your BI

Noem ons een 'Data club', 'Business Intelligence bureau' of een stelletje Nerds. We zijn het allemaal. Wij vinden niks gaver dan het "wow" effect van rake analyses in vette Power BI dashboards.

Take a look
06/14

Design Print Photography

The Bluzone

The Bluzone is niet zomaar een plek waar je gezond en lekker kunt eten. Zij bieden je binnen enkele minuten biologische gerechten en sappen die geïnspireerd zijn op de blauwe zones in de wereld.

Take a look
07/14

Design

Agro Energy

Energiezaken altijd binnen handbereik, altijd en overal toegang tot het handelsplatform, een overzicht van financiële resultaten en actuele markt- en trendinformatie voor tuinders.

Take a look
08/14

Branding Design Print

Utrechtse sportkrant

Zij brengen sportnieuws en schrijven kwaliteitsverhalen over bekende en onbekende sporten, verenigingen, vrijwilligers, sporthistorie en sportbeleid.

Take a look
09/14

Branding Design Animation

Urban Workers

Urban Workers helpt je met het vinden van de beste, leukste en meest originele flexplekken, waar je ook nog eens andere UrbanWorkers kunt ontmoeten.

Take a look
10/14

Design

Eneco

Redesign van Eneco Online. Voor consumenten, MKB, Zakelijk en Corporate. Wat we maken is echt Eneco. We maken energie en duurzaam tastbaar met voorbeelden die je begrijpt.

Take a look
11/14

Design Photography

Douwe egberts

En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie, lekkere koffie. In Samenwerking met Valtech maakte ik een redesign. Bekijk alle Douwe Egberts producten, spaarprogramma’s, de historie en meer!

Take a look
12/14

Design

Gazelle

Vakmanschap in elektrische fietsen, trekkingfietsen en stoere stadsfietsen. Voor Gazelle maakte ik een redesign van Gazelle.nl. Met als doel het verbeteren van de conversie, usability en 'nieuw' gevoel van .nl site.

Take a look
13/14

Branding Design

Inesta

Bij Inesta ontwikkelen ze webapplicaties op maat. Al jaren lang zijn zij een technische partner in het bouwen van uiteenlopende webapplicaties. Voor Inesta heb ik de huisstijl een frisse update gegeven!

Take a look
14/14

Branding Design Photography

Pourtous

Bij Pourtous kunt je terecht voor elke schoonheidsbehandeling. Ervaren specialisten, de nieuwste apparatuur en alles voor de huid! Voor Pourtous maakte ik een huisstijl ‘make-over’.

Take a look